VASTGOED IN ZUID-SPANJE: ‘Hoe zorgeloos GENIETEN en INVESTEREN?’
Kunstlaan 16 vroeg het aan Kristof Vanhamel van SemperSol, gespecialiseerd vastgoedmakelaar in Marbella en de Costa del Sol :


1.      Waarom kiezen Belgen massaal voor vastgoed aan de Costa del Sol ?

Met zijn gematigd microklimaat kent de Costa del Sol temperaturen van gemiddeld 24° in de zomer en  16 à 18° in de winter. Daardoor is het ook in het najaar zeer aangenaam om er golf te spelen op de meer dan 50 golfterreinen. In tegenstelling tot andere streken in Spanje, bleef de Costa del Sol gespaard van overstromingen en ‘leeft’ deze prachtige streek het hele jaar rond !

Met 20 Miljoen toeristen via Malaga Airport, gespreid over het hele jaar, heeft deze prachtige en veilige streek een enorm toeristisch potentieel. Hierdoor is ook de vakantieverhuur zeer rendabel, met netto-huurrendementen van 3% en meer. Ondanks de jaarlijkse gemiddelde prijsstijging van 6% zitten we nog steeds 18 % onder de maximumprijzen van voor 2008.


2.      Hoe verloopt de aankoop zorgeloos via één betrouwbare makelaar ?

Eén betrouwbare vastgoedmakelaar volstaat om toegang te hebben tot ALLE panden, vermits alle vastgoedmakelaars al hun panden delen via een gemeenschappelijke databank.

Aldus kunt u via onze website kiezen, of kunnen wij voor u selecteren uit alles wat er te koop staat.

Hierbij adviseren en begeleiden wij u van A tot Z, zodat de aankoop voor u zorgeloos verloopt !


3.      Wie zorgt voor de inrichting en verhuur van mijn Spaanse vakantiewoning ?

Indien u dit wenst, bezorgen wij u de woning volledig gebruiksklaar : gemeubeld en voorzien van alle huisraad, zonder dat u daarvoor zelf terug naar Spanje hoeft te komen. Aldus kunt u genieten zonder zorgen.

Voor de vakantieverhuur van uw woning werken wij samen met een gespecialiseerd Nederlandstalig verhuurkantoor in Spanje, die zorgen voor een veilige en zorgeloze verhuur en mooie huuropbrengsten.


4.      Welk budget heeft men nodig ?

Voor degelijke, woonklare ‘nieuwbouw’-appartementen met 2 à 3 slaapkamers, 2 badkamers, staanplaats en mooi terras, op 5 à 10 min van het strand variëren de prijzen tussen de 200.000 à 300.000 euro. Maar wij kunnen u alle soorten appartementen, woningen, villa’s aanbieden in alle mogelijke budgetten.


Wilt u weten wat er te koop is in en rond Marbella? Kijk dan gerust op onze website of vul uw criteria in op ons webformulier en laat ons voor u zoeken : www.Sempersol-777.com

Hebt u vragen of wilt u dat wij uw droompand vinden, mail ons gerust via : info@sempersol777.com


 

Wij horen graag van u!