Het belang van een betrouwbare vastgoedmakelaar in Spanje

 

Aan de Costa del Sol delen (vrijwel) alle makelaars alle te koop staande panden via één databank. Dus dan maakt het niet uit welke makelaar je kiest ? Juist wel !

Het is vooral belangrijk om een betrouwbare vastgoedmakelaar te consulteren. Iemand die exact weet hoe het aankoopproces in Spanje verloopt. Daarnaast is het belangrijk dat uw vastgoedmakelaar goed uw wensen begrijpt, alvorens voor u te zoeken en met u op pad te gaan. Dus een makelaar die uw taal spreekt, zowel letterlijk als figuurlijk. Iemand die u begeleidt van A tot Z en die zorgt dat uw aankoop zorgeloos verloopt.

Netwerk en ervaring

Als erkende Belgische vastgoedmakelaar met jaren ervaring aan de Zuid-Spaanse kust hebben wij via ons netwerk toegang tot alle panden aan Costa del Sol waartoe enkel professionele vastgoedmakelaars aan de Costa del Sol toegang hebben. Daarnaast hebben wij via eigen contacten en relaties ook rechtstreeks de beste projecten en panden aan de beste voorwaarden in verkoop. Wij kennen de regio al 15 jaar en kunnen u adviseren welke streek het beste bij u past (link naar blog over streken).

Wij werken samen met lokale advocaten en fiscalisten, die ook “uw taal” spreken en voldoen aan uw verwachtingen. Professionaliteit en punctualiteit is voor ons enorm belangrijk.

Kennis van zaken

Niets is zo vervelend als een vastgoedmakelaar die u meeneemt naar panden waarvan u direct al ziet dat het niet uw droomhuis is. Daarom besteden wij veel tijd aan de voorbereiding. Wij bespreken met u alle wensen aangaande ligging, kwaliteit, prijs en overige criteria, alvorens wij u panden presenteren, eerst per mail en dan ter plaatse.

Ook informeren wij u over hoe een aankoopproces in Spanje verloopt. Bij ons komt u niet voor ongewenste verrassingen te staan.  Ook na de aankoop kunt u bij ons terecht voor advies i.v.m. inrichting, aankoop meubilair, onderhoud, (vakantie)-verhuur, beheer, enz.

Vlot en in uw taal

Wellicht spreekt u een aardig woordje Spaans, maar bij een aankoop van een pand komen ook juridische  en fiscale zaken kijken en derhalve is het aangenaam te woord gestaan te worden in uw eigen taal. Wij staan onze klanten te woord in Nederlands, Frans, Duits, Engels en Spaans.  Wij zijn vlot bereikbaar en beantwoorden uw mail of aanvraag binnen de 48 uur. Uw verlangens en wensen staan bij ons op de eerste plaats. Wij begrijpen uw verwachtingen en informeren u gericht.

Werkwijze

Op onze website treft u een overzicht van te koop staande panden. U kunt zich alvast een beeld vormen van het algemene aanbod. Mocht u zelf panden vinden die u aanspreken, dan kunt u ons specifiek voor die panden contacteren voor meer informatie en een eventuele bezichtiging. Daarnaast is het ook mogelijk om ons een zoekopdracht te geven. Dan doen wij het speurwerk voor u.  Wanneer bepaalde panden u bevallen, dan organiseren wij – zo efficiënt mogelijk – bezichtigingen en onderhandelen de best mogelijke prijs voor u.

 

Wilt u weten wat er te koop is in en rond Marbella? Kijk dan gerust op onze website of vul uw criteria in op ons webformulier en laat ons voor u zoeken : www.Sempersol-777.com

Hebt u vragen of wilt u dat wij uw droompand vinden, mail ons gerust via : info@sempersol777.com

 

Wij horen graag van u!